Aannemersbedrijf Henk Bousema


Tel. 0592-291428

Gladheidsbestrijding

Het weer heeft een uitermate grote invloed op onze infrastructuur. Bijna iedereen ondervindt wel hinder bij slechte weersomstandigheden. Aan sneeuw, ijzel en regen valt natuurlijk weinig te doen. Toch kunnen wij van Henk Bousema de gevolgen van een aantal voor het verkeer lastige weersomstandigheden verminderen.

Gladheidsbestrijding HenkBousema Gladheidsbestrijding door HenkBousema

Gladheidsbestrijding voor overheid en bedrijven

Voor veel particuliere bedrijven is het gladheidsvrij houden van het buitenterrein een lastige en vooral tijdrovende klus. Terwijl de veiligheid van de bezoekers en medewerkers erg belangrijk is. Wij van Henk Bousema rijden in tijden van gladheid diverse strooiroutes waarbij wij de wegen, parkeerplaatsen en looppaden van uw terrein eenvoudig kunnen meenemen.

Maar naast de bedrijventerreinen verzorgen wij ook de gladheidsbestrijding voor de Provincie, Rijkswaterstaat, winkels, benzinestations en voor particulieren.

Gladheidsbestrijding ontzorgt u

Het is voor u van belang dat de gladheidsbestrijding goed georganiseerd is. Wij van Henk Bousema ontnemen u hierin de zorg. U hoeft niet zelf meer de opkomende gladheid in de gaten te houden. Dit doen wij voor u. Wij reageren adequaat op de meteorologische voorspellingen en bestrijden voor u tijdig de gladheid.

Contact over gladheidsbestrijding

U kunt hier contact met ons opnemen voor meer informatie.

 


Tel. 0592-291428