Loonbedrijf Zeijerveld

Tel. 0592-291362                

bemesten

Injecteren
Loonbedrijf Zeijerveld beschikt over twee combinaties voor het injecteren van drijfmest. Wij maken hierbij gebruik van een splinternieuwe "Terra Gator 8333" zelfrijder (driewieler) en een trekker-tank-combinatie. Het voorkomen van bodemverdichting staat bij ons hoog in het vaandel, daarom zijn de machines voor mestinjectie uitgevoerd met zeer brede banden op lage druk. Voor beide machines hebben wij zowel een bouwland- als een zodebemester. Tevens is onze driewieler voorzien van GPS, om uw meststoffen zo exact mogelijk in het land te brengen. In combinatie met GPS werkt de bouwlandinjecteur met pneumatische voetafsluiters. Over- of onderbemesting is niet meer aan de orde, elke vierkante meter krijgt dezelfde bemesting. 
De enkelassige Schuitemaker mesttank van Loonbedrijf Zeijerveld is uitgevoerd met het "variospoor principe''. Dit wil zeggen dat de brede banden van de tank uitgeschoven kunnen worden. De 1.05 meter brede banden lopen dan niet meer door hetzelfde spoor als de trekker en bodemverdichting wordt zoveel mogelijk voorkomen.
Naast injecteren van drijfmest kunt u bij ons terecht voor de injectie van gevakal in uw bouwland.

Verstrooien
Voor het verstrooien van kalk, vaste mest of compost maakt loonbedrijf Zeijerveld gebruik van een getrokken Tebbe strooier. Deze strooier is uitgevoerd met een 18 tons laadbak en beschikt over een weeginrichting om de exacte hoeveelheid te verstrooien product te bepalen. De combinatie van twee freeswalsen en twee schotels geven een perfect egaal strooibeeld van de door ons verstrooide producten. Om de percelen zo nauwkeurig mogelijk te bestrooien is de trekker voor de strooier voorzien van GPS. Naast het verstrooien kunnen wij ook laden op locatie m.b.v. kraan of shovel.
Tevens hebben wij topkwaliteit kalk in voorraad.

  foto's

Voor bemesten bent u bij Loonbedrijf Zeijerveld aan het juiste adres!
 
Neem voor meer informatie contact op
 

Tel. 0592-291362