Loonbedrijf Zeijerveld

Tel. 0592-291362                

ma´soogst

Maïs hakselen
Voor het hakselen van maïs beschikt Loonbedrijf Zeijerveld over een John Deere 7350i Prodrive veldhakselaar. Deze hakselaar is voorzien van een rijonafhankelijk, zesrijig voorzetstuk. Maïs wordt gehakseld in een lengte, instelbaar van 5 t/m 22 mm. De hakselaar van Loonbedrijf Zeijerveld is uitgevoerd met 'HarvestLab'. Hiermee wordt van elk perceel een exact overzicht van de opbrengstcomponenten weergegeven. Deze componenten zijn onder andere: opbrengst per hectare, droge stof gehalte, zetmeel, proteïne, enz. De hakselaar staat op zeer brede banden waardoor de bodemdruk minimaal is. Het is mogelijk om toevoegmiddel toe te voegen tijdens het maïs hakselen door Loonbedrijf Zeijerveld.
Wij beschikken over grote silagewagens voor transport van het land naar de kuil.

Maïs overlaadwagen
Waar andere loonbedrijven stoppen gaat Loonbedrijf Zeijerveld door! Wij beschikken namelijk over een Veenhuis Shuttle overlaadwagen met aangedreven wielen. De overlaadwagen is uitgerust met zeer brede banden. Onder de zwaarste omstandigheden gaat de hakseltrein van Loonbedrijf Zeijerveld door en kan de overlaadwagen op een droge plek lossen in een ander transportstel.

Maïskuil aanrijden
De maïskuil wordt door Loonbedrijf Zeijerveld met een shovel aangereden. De shovel heeft een hoog eigengewicht waardoor de kuil strak en keihard verdicht wordt en de kans op broei minimaal is. De kuil wordt door ons netjes afgewerkt zodat de klant daar verder geen werk meer van heeft.

Landbouwplastic, onderfolie en wandfolie kunnen door ons uit voorraad geleverd worden.

foto's
Voor de maïsoogst bent u bij Loonbedrijf Zeijerveld aan het juiste adres!

Neem voor meer informatie contact op

Tel. 0592-291362