Loonbedrijf Zeijerveld

Tel. 0592-291362                

persen, wikkelen, pakken transport

Grootpakpersen
Loonbedrijf Zeijerveld perst grootpakken met een Kuhn LSB 1270 grootpakpers. Met deze machine persen wij zowel gras als stro. Met dank aan de grote gewasdoorvoer van pick-up tot perskanaal kan een hoge capaciteit behaald worden. Er kan gekozen worden tussen wel of niet snijden van het gewas tijdens het persen. Het voorkamer-vulsyteem biedt ook bij wisselende zwaden een volledige vulling voor een egale baalvorm. Door de eenvoudige maar doordachte techniek produceert de pers keiharde, superdichte en goed gevormde balen. De afmetingen van de geperste pakken bedragen in cm: 70 x 120 x 60 t/m 300 (hxbxl).

Kleinpakpersen
Naast grootpakken perst Loonbedrijf Zeijerveld ook kleine pakjes. Dit gebeurt met een Welger AP 630 hogedrukpers. De afmetingen van de goedgevormde stevige pakjes bedragen in cm: 49 x 36 x 50 t/m 120 (hxbxl).

Pakken wikkelen
Loonbedrijf Zeijerveld wikkelt grootpakken met een McHale 998 wikkelaar. Deze machine heeft veel capaciteit, mede doordat de machine 3 pakken gelijktijdig door het transportbandensysteem kan voeren. Pakken worden door ons in de beste kwaliteit folie gewikkeld, teneinde kwaliteit van het product te garanderen.

Pakken transport
Geperste pakken kunnen door Loonbedrijf Zeijerveld netjes op de gewenste plek bezorgd worden.
Met een shovel met driepaksklem wordt het geperste product zorgvuldig en snel getransporteerd en vervolgens netjes gestapeld afgeleverd.
De shovels en transportwagens zijn uitgerust met brede banden om het land zo min mogelijk te beschadigen. foto's


Voor het persen, wikkelen en transport van pakken bent u bij Loonbedrijf Zeijerveld aan het juiste adres!

Neem voor meer informatie contact op

Tel. 0592-291362