Loonbedrijf Zeijerveld

Tel. 0592-291362                

Sloot & Bermonderhoud

Bij Loonbedrijf Zeijerveld bent u aan het juist adres voor al uw slootonderhoud en bermonderhoud werkzaamheden.

Maaikorven als onderdeel van slootonderhoud

Maaikorven bij bermonderhoud doet Loonbedrijf Zeijerveld met Herder maaikorf systemen. De maaikorven van Herder zijn ontwikkeld om onder alle omstandigheden maximaal te presteren. Maaikorven doen wij met een mobile kraan of een rupskraan. Desgewenst kan het maaisel direct met een dumper afgevoerd worden.

Slootonderhoud   Slootonderhoud materieel   Slootonderhoud taludbak

Slootonderhoud, het maaien van slootkanten

Ook slootkanten maaien doet Loonbedrijf Zeijerveld met Herder systemen. Deze maaiers zitten aan de trekkers gebouwd. Een groot voordeel van deze Herder klepelmaaiers is dat de maaier een hoog gewas kan maaien met daarin takken en oneffenheden.

Bermonderhoud, het maaien van bermen

Maaien van bermen behoort ook tot de werkzaamheden van Loonbedrijf Zeijerveld. Ook dit gebeurt met een Herder Systeem, opgebouwd aan een trekker. De maaitrekker kan uitgerust worden met een kipper, waarin het maaisel geblazen wordt en afgevoerd kan worden.

Stobbenfrezen bij bermonderhoud

Loonbedrijf Zeijerveld is tevens in het bezit van een stobbenfrees. De stobbenfrees kan bevestigd worden aan de maaiarmen aan onze tractoren. De stobbenfrees is geschikt voor het wegfrezen van boomstronken (stobben) en bovengronds groeiende wortels. De krachtige beitels van de stobbenfrees frezen de stobbe weg zodat er op deze plaats weer wat anders gezaaid of gepoot kan worden en de stobbe geen obstakel meer vormt.    

Bosklepelen

Voor het klepelen van bosranden kunt u ook bij Loonbedrijf Zeijerveld terecht. Hiervoor gebruiken wij een Hemos bosklepel, bevestigd aan de maaiarm van één van onze tractoren. Met deze bosklepel kunnen bosranden worden bijgewerkt, door struiken, takken en kleine bomen kapot te klepelen.
sloot en bermonderhoud Bosklepelen  Berm en slootonderhoud Bosklepelen

Voor sloot- en bermonderhoud bent u bij Loonbedrijf Zeijerveld aan het juiste adres!

Informeer naar de slootonderhoud & bermonderhoud mogelijkheden

Neem voor meer informatie over sloot & bermonderhoud contact op

 

Tel. 0592-291362